whoop!

teisipäev, veebruar 07, 2006

Watta Fakk!

Maailm on ikka hukka minemas rsk! Skandinaavlased teevad mingeid toredadi-naljakaid-suht nmõttetuid sketše aga kollased reageerivad sellele sellega, et hakkavad riigi lippe põletama ja märatsevad. Kas meie oleme süüdi, et euroopa/ameerika on edukad riigid ja nemad mitte? Ise nad trügivad siia.
Aga nii kui nad midagi siin olles ei saa kukuvad jonnima, et neile on liiga tehtud, täielik rassism jne. Krt, kas meie palusime neil siia tulla? Püsigu kodus, kui ei saa mujal hakkama! Kui sa külla lähed kellegile, ilma et sind sinna paluti ei ole sul faking õigust midagi enamat nõuda.

Pead leppima ja vaeva nägema et oma heaolu ära teenida. Aina enam jätavad nad tunde, et nad on temperamentsed debiilid, kes oma viiamase mõistusegi kaotavad, kui ei saa oma tahtmist!

Sorry, aga mingi usu probleemi pärast kellelegi kallale minna või maha nottida - EI OLE NORMAALNE!

Over and out.

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Ok, see ei ole küll otseselt muslemimaailmaga seotud aga...
Tegelt peaks mõtlema, et miks ja mille najal euroopa/ameerika on edukad. Kust tuleb meile enamik naftat, kust tulevad meile meie tarbeesemed. Enamik sellest tuleb kolmandatest riikidest, kellele lääne ühiskond on mõnuga koti pähe tõmmanud. Makstakse 1$ päevas rahvas rabab end lolliks. Kasum jookseb kõik läände, töö tehakse ära kuskil hiinas, vietnamist vms.

teisipäev, aprill 18, 2006 9:13:00 AM

 
Anonymous Anonüümne said...

Blogi pealik siin:

No ei ole neile miskit see kott pähe tõmmatud.
Šeigid pole ju just eriti vaesed.
Ise ollakse süüdi oma puudulikus arengus.

neljapäev, detsember 07, 2006 7:30:00 AM

 

Postita kommentaar

<< Home